Bouwmanagement Doornkamp B.V.

HilvertAls zoon van een aannemer is het bouwen er met de paplepel ingegoten. Nadat ik de MTS en HTS had afgerond ben ik bij een klein architecten bureau begonnen als tekenaar. In de avonduren heb ik naast het werk nog een kopcursus bedrijfskunde gedaan.  Mijn volgende stap in mijn carrière was tekenaar worden bij de gemeente Groningen. Op een afdeling waar gebouwen, maar ook bruggen werden uitgewerkt. Ik heb zo onder andere de Museumbrug in Groningen mogen tekenen. Na de gemeente ben ik naar een groter architecten bureau verkast, waar ik de eerste jaren als opzichter werkte op de nieuwbouw van het UMCG. Nadat ik ook nog als projectleider bij dit bureau heb gewerkt ben ik vervolgens bij een projectmanagement bureau terecht gekomen. Ik ben daar begonnen als opzichter en werd ook al snel ingezet als directievoerder.


In 2002 ben ik voor mezelf begonnen. Bouwmanagement Doornkamp was een feit. Sinds de start van het bedrijf heb ik grote en kleine opdrachtgevers mogen bedienen en heb ik kleine en grote projecten mogen doen. Ook de klussen voor particulieren heb ik altijd met veel plezier mogen doen en doe ik nog steeds.


Ik ben van mening dat we bij een project allemaal hetzelfde resultaat willen. Namelijk een mooi project afronden, waar iedereen tevreden mee is. Belangrijk is dan ook dat de sfeer op de bouw goed is en dat iedereen de neus dezelfde kant op heeft staan. Communicatie is misschien wel een van de belangrijkste zaken die goed moeten lopen in een project.


Mocht u met ons willen samenwerken, dan nodig ik u graag uit voor een goed gesprek.

Contact

 

profielfoto

Ing. Hilvert Doornkamp

Middelhorsterweg 33
9751 TB HAREN

Telefoon: 050 – 406 30 05
Mobiel: 06 – 53 84 82 81

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download visitekaartje Outlook (hier)

 

KvK nummer: 01141300

Coördinatie rondom het Forum Groningen

Rondom het Forum zijn we bezig met de coördinatie van de bestrating van de Nieuwe Markt en de diverse projecten rondom het Forum. Waaronder Merckt, Westcord hotel, 't Feithhuis en Hotel Hofman. Tevens zijn we bezig met de begeleiding van het aanbrengen van de glazen overkapping over de toegang tot de nieuwe fietsenstalling Nieuwe Markt.Forum Nieuwe Markt1

.