Bouwmanagement Doornkamp B.V.

De begeleiding van het project kan in hoofdzaak bestaan uit de volgende onderdelen:

Prijsaanvragen

Er zullen prijzen worden opgevraagd bij diverse bedrijven van de verschillende disciplines. Onze voorkeur gaat uit naar het opvragen van offertes bij twee a drie bedrijven per discipline.

Prijsonderhandeling

De offertes van de uitvoerende partijen worden door ons beoordeeld en eventuele opmerkingen worden met de desbetreffende partij besproken en de financiële consequenties worden hiervan opgesteld.

Opdrachtverstrekking

De opdrachtverstrekking wordt door ons voorbereid met contractvorming. Hierbij zal grote aandacht worden besteed aan de wijze en tijdsperiode van uitvoering, met als doel de overlast voor de opdrachtgever zo veel mogelijk te beperken.

Toezicht tijdens de uitvoering

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden worden door ons de planning, de kwaliteit van de levering en uitgevoerde werkzaamheden en de financiën (invulling stelposten en meer en minderwerk) voor u bewaakt.

Oplevering

Na gereedmelding door het gecontracteerde bedrijf, zal het werk worden beoordeeld en een proces-verbaal van oplevering worden opgesteld. Op basis daarvan zullen we u adviseren over de werkzaamheden gedurende de onderhoudsperiode en de betaling van de laatste termijn.

Offerte aanvragen

Bij offerte aanvragen kunnen een aantal onderdelen uitgesloten of  niet omschreven zijn. De hoeveelheid werkzaamheden is afhankelijk van het project of de vraag van de opdrachtgever.


Contact

 

profielfoto

Ing. Hilvert Doornkamp

Middelhorsterweg 33
9751 TB HAREN

Telefoon: 050 – 406 30 05
Mobiel: 06 – 53 84 82 81

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Download visitekaartje Outlook (hier)

 

KvK nummer: 01141300

Coördinatie rondom het Forum Groningen

Rondom het Forum zijn we bezig met de coördinatie van de bestrating van de Nieuwe Markt en de diverse projecten rondom het Forum. Waaronder Merckt, Westcord hotel, 't Feithhuis en Hotel Hofman. Tevens zijn we bezig met de begeleiding van het aanbrengen van de glazen overkapping over de toegang tot de nieuwe fietsenstalling Nieuwe Markt.Forum Nieuwe Markt1

.